Medlemskontingenten 2019

Postet av Otra IL den 12. Feb 2019

Unge lovende Klemmet Torgersen ble første mann til å betale medlemskapet i 2019

Tirsdag 12. februar foretok daglig leder i Otra IL faktureringen av medlemskontingenten for 2019. 1430 medlemmer har blitt fakturert kr 100,-: Det er minstesatsen Norges idrettsforbund har satt som medlemskontingent i ett idrettslag, og vi legger oss på det laveste vi kan.

Alle som er aktive i gruppen må være medlem, og for andre er det frivillig, men vi setter stor pris på alle støttemedlemmer. Otra IL var i 2018 igjen det største idrettslaget i Aust-Agder, målt i antall medlemmer, kan vi klar det det i det siste året fylket består?

Vil også få minne på om at dersom du ikke ønsker å være medlem lenger, vis oss såpass respekt at du melder deg ut. en e-post til post@otrail.no eller en SMS til daglig leder (90781614) er godt nok. Medlemskapet i hovedlaget er uavhengig av om du har f.eks sluttet med håndball eller fotball og flyttet bort. Det er kun skriftlig utmelding til undertegnede som er gyldig. Gruppene melder ikke noe videre dersom folk slutter, for alt de vet er du aktiv i andre grupper.

Kontingenten er fakturert i Min Idrett (klikk på bilde for link)

Klikk på logo


Det er mange som ikke har oppdatert e-postadresse i vårt medlems-kartotek, og kanskje ikke får varsel om kontingenten. Dette kan du selv redigere i Min Idrett


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.