Er du vår nye nestleder?

Postet av Otra IL den 20. Mar 2019

Det nærmer seg Årsmøte i Otra IL og valgkomiteen er nesten i mål. Men det har ikke lykkes de enda å få noen til å stille i det ledige vervet som nestleder i idrettslaget.

Tony har som regel kontroll, så bare bli med :)

Otra IL er bygd opp med ett styre bestående av Leder, nestleder og kasserer som arbeidsutvalg, samt lederne fra 7 grupper som styremedlemmer og varamedlemmer fra 3 grupper, på toppen (eller bunnen om du vil si) sitter Otra IL's ansatte daglige leder Tony Halsall som har ansvaret for den daglige driften.

Så å sitte i arbeidsutvalget innebærer ingen praktiske og faste oppgaver, annet en å delta på noen møter samt styre klubben ovenifra. Idrettslaget har ca 5 styremøter i året + årsmøtet, arbeidsutvalget har normalt 4-5 litt uformelle møter utenom dette for å forberede styremøtene, i tillegg kan det komme representasjonsoppdrag i de aksjeselskapene som Otra IL har interesser (Otrahallen/Otra Tur&Løypeservice) samt eventuell kretsting etc.


Så dette er en flott oppgave som ikke innebærer mange lange kvelder med arbeid.


Kunne du tenke deg å bidra? ta kontakt med daglig leder på telefon 90781614 eller e-post tony@otrail.no så setter han deg i kontakt med valgkomiteen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.